Neohodnoceno
Pupek "Flap steak"
Kategorie: | Hovězí pupek |
---|
Hmotnost: 1,014 kg, Kategorie: MB, Plemeno: Charolais
Vyprodáno
| 2800100010149
557,70 Kč
Hmotnost: 1,04 kg, Kategorie: MB, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800100010408
572 Kč
Hmotnost: 1,072 kg, Kategorie: MB, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800100010729
589,60 Kč
Hmotnost: 1,136 kg, Kategorie: MB, Plemeno: Angus
Skladem
| 2800100011368
624,80 Kč
Hmotnost: 1,21 kg, Kategorie: MB, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800100012105
665,50 Kč
Hmotnost: 1,318 kg, Kategorie: MB, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800100013188
724,90 Kč
Hmotnost: 0,57 kg, Kategorie: MB, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800100005701
313,50 Kč
Hmotnost: 0,71 kg, Kategorie: MB, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800100007101
390,50 Kč
Hmotnost: 0,866 kg, Kategorie: MB, Plemeno: Angus
Skladem
| 2800100008665
476,30 Kč
Hmotnost: 0,916 kg, Kategorie: MB, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800100009167
503,80 Kč
Hmotnost: 0,968 kg, Kategorie: MB, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800100009686
532,40 Kč
Hmotnost: 0,976 kg, Kategorie: MB, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800100009761
536,80 Kč
Hmotnost: 0,438 kg, Kategorie: MB, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800100004384
240,90 Kč
Hmotnost: 0,486 kg, Kategorie: MB, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800100004865
267,30 Kč
Hmotnost: 0,664 kg, Kategorie: MB, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800100006647
365,20 Kč
Hmotnost: 0,698 kg, Kategorie: MB, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800100006982
383,90 Kč
Hmotnost: 0,764 kg, Kategorie: MB, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800100007644
420,20 Kč
Hmotnost: 0,782 kg, Kategorie: MB, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800100007828
430,10 Kč
Hmotnost: 0,812 kg, Kategorie: MB, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800100008122
446,60 Kč
Hmotnost: 0,814 kg, Kategorie: MB, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800100008146
447,70 Kč
Hmotnost: 0,864 kg, Kategorie: MB, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800100008641
475,20 Kč
Hmotnost: 0,992 kg, Kategorie: MB, Plemeno: Charolais
Vyprodáno
| 2800100009921
545,60 Kč
V Česku též zrcátko, je nejvyhledávanější částí pupku, má jemné mramorování a plnou šťavnatou chuť. Jako Flap je potřeba ho grilovat v celku a ideálně propéct maximálně na medium rare.
Suché zrání 21 dnů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář