Neohodnoceno
Loupaná plec
Kategorie: | Hovězí přední |
---|
Hmotnost: 1,004 kg, Kategorie: J, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800050010046
481,92 Kč
Hmotnost: 1,03 kg, Kategorie: J, Plemeno: Charolais
Vyprodáno
| 2800050010305
494,40 Kč
Hmotnost: 1,244 kg, Kategorie: J, Plemeno: Charolais
Vyprodáno
| 2800050012446
597,12 Kč
Hmotnost: 1,262 kg, Kategorie: J, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800050012620
605,76 Kč
Hmotnost: 1,298 kg, Kategorie: J, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800050012989
623,04 Kč
Hmotnost: 1,31 kg, Kategorie: J, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800050013108
628,80 Kč
Hmotnost: 1,356 kg, Kategorie: J, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800050013566
650,88 Kč
Hmotnost: 1,364 kg, Kategorie: J, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800050013641
654,72 Kč
Hmotnost: 1,372 kg, Kategorie: J, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800050013726
658,56 Kč
Hmotnost: 1,378 kg, Kategorie: J, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800050013788
661,44 Kč
Hmotnost: 1,512 kg, Kategorie: J, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800050015126
725,76 Kč
Hmotnost: 1,538 kg, Kategorie: J, Plemeno: Limousine
Vyprodáno
| 2800050015386
738,24 Kč
Hmotnost: 1,546 kg, Kategorie: J, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800050015461
742,08 Kč
Hmotnost: 1,548 kg, Kategorie: J, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800050015485
743,04 Kč
Hmotnost: 1,63 kg, Kategorie: J, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800050016307
782,40 Kč
Hmotnost: 1,666 kg, Kategorie: J, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800050016666
799,68 Kč
Hmotnost: 0,748 kg, Kategorie: J, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800050007480
359,04 Kč
Hmotnost: 0,766 kg, Kategorie: J, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800050007664
367,68 Kč
Hmotnost: 0,844 kg, Kategorie: J, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800050008449
405,12 Kč
Hmotnost: 0,894 kg, Kategorie: J, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800050008944
429,12 Kč
Hmotnost: 0,99 kg, Kategorie: J, Plemeno: Charolais
Skladem
| 2800050009903
475,20 Kč
Sval z lopatky, kterým prochází silnější kolagenní blána. Tato část je výborná na dlouhé vaření, nejčastěji se používá pro přípravu rajské nebo houbové omáčky.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář