Neohodnoceno

Gyuto / Chef 200mm Dellinger CLASSIC - Sandal Wood

Skladem
Kód: 322
688,97 Kč
Kategorie: Nože Dellinger
Celková délka: 330mm
Délka ostří: 200mm
Délka: 130mm
Hmotnost: 175g

Robustní a velmi ostrý nůž GYUTO / Chef 8“ Dellinger CLASSIC Sandal Wood ( délka čepele 200 mm ) z německé oceli DIN 1.4116 o tvrdosti HRC 56-58 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního typu se 3 nýty Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

Doporučení a údržba:

  • nůž GYUTO / Chef 8“ Classic z německé oceli DIN 1.4116 nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
  • Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
  • Nepožívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
  • Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
  • Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
  • Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !